WaterPark Otopeni Bucuresti 2019

waterpark bucuresti otopeni 2014

WaterPark Otopeni - Vara 2019

WaterPark Otopeni se afla pe Calea Bucurestilor, la numarul 255A, la 6 kilometri de capitala, langa complexul hotelier Confort Rin Otopeni. Deschis pe 4 iunie 2010, acest parc acvatic este singurul de acest gen din Bucuresti si atrage prin cele 27 de tobogane. Parcul este amenajat cu gazon artificial, palmieri, spatii de joaca pentru copii si o cascada artificiala. La WaterPark exista 9 bazine de inot, jocuri mecanice si saltele pentru sarituri.


De asemenea, daca vrei sa te relaxezi la o bautura racoritoare, aici exista cateva terase, o galerie comerciala si un fast food. In week-end au loc si concerte in aer liber si concursuri de karaoke.

Tarifele sunt de 15 lei pentru copii si 30 lei pentru adulti, in timpul saptamanii, iar in week-end de 25 lei pentru copii si 50 lei pentru adulti. Complexul este deschis deschis toata saptamana, intre orele 9-20.
Tel: 0731.111.131
Email: waterpark@rinhotels.ro
Stranduri Romania, Bucuresti, Ungaria

Pe acest site puteti vedea descrierile tuturor strandurilor din Bucuresti in 2019 sau din Romania: Timisoara, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiesti. Tot noi va prezentam si cele mai bune Stranduri din Ungaria. Hai la strand!

9 comentarii to ''WaterPark Otopeni Bucuresti 2019"

ADD COMMENT
  1. Daca am 14 ani platesc 15 sau 30 de lei ? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Platesti 30 , daca ai sub 1.50. Eu aveam 13 anul trecut si 1.75 si nu m-au lasat sa intru la 15 lei :(

    RăspundețiȘtergere
  3. mi-am rupt pantalonii in cur anul trecut pe un tobogan jegos aici. mi-am propus sa nu ma mai intorc, ca mi-a stricat ziua atunci si abia intrasem. dar se pare ca ma intorc ca au bagat abonamente anul asta si renteaza... :|

    RăspundețiȘtergere
  4. si o amica s-a julit intr-un tobogan

    RăspundețiȘtergere
  5. Asa-i cand te duci la waterpark. Te julesti...

    RăspundețiȘtergere
  6. acum este pentru prima data cand ma duc . Maine ma voi duce la acel strand nu stiu cum ie dar vreau sal descoper;)

    RăspundețiȘtergere
  7. se merita vazut sau NU ??? am auzit ca sa deschis si unul la intrarea in bucuresti pe autostrada A1 ! a fost cineva acolo ??? as vrea sa merg maine 15.08 la unul din ele !!! aveti vreun sfat ?? :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Pentru copii sub 4 ani cât se plătește ? Dar ptr cei de 1 an?

    RăspundețiȘtergere