Comment

28 martie 2012

WaterPark Otopeni Bucuresti 2012

waterpark bucuresti otopeni 2012

WaterPark Otopeni

WaterPark Otopeni se afla pe Calea Bucurestilor, la numarul 255A, la 6 kilometri de capitala, langa complexul hotelier Confort Rin Otopeni. Deschis pe 4 iunie 2010, acest parc acvatic este singurul de acest gen din Bucuresti si atrage prin cele 27 de tobogane. Parcul este amenajat cu gazon artificial, palmieri, spatii de joaca pentru copii si o cascada artificiala. La WaterPark exista 9 bazine de inot, jocuri mecanice si saltele pentru sarituri.


De asemenea, daca vrei sa te relaxezi la o bautura racoritoare, aici exista cateva terase, o galerie comerciala si un fast food. In week-end au loc si concerte in aer liber si concursuri de karaoke.

Tarifele sunt de 15 lei pentru copii si 30 lei pentru adulti, in timpul saptamanii, iar in week-end de 25 lei pentru copii si 50 lei pentru adulti. Complexul este deschis deschis toata saptamana, intre orele 9-20.
Tel: 0731.111.131
Email: waterpark@rinhotels.ro

8 comentarii:

Daca am 14 ani platesc 15 sau 30 de lei ? :)

Platesti 30 , daca ai sub 1.50. Eu aveam 13 anul trecut si 1.75 si nu m-au lasat sa intru la 15 lei :(

mi-am rupt pantalonii in cur anul trecut pe un tobogan jegos aici. mi-am propus sa nu ma mai intorc, ca mi-a stricat ziua atunci si abia intrasem. dar se pare ca ma intorc ca au bagat abonamente anul asta si renteaza... :|

si o amica s-a julit intr-un tobogan

Asa-i cand te duci la waterpark. Te julesti...

acum este pentru prima data cand ma duc . Maine ma voi duce la acel strand nu stiu cum ie dar vreau sal descoper;)

se merita vazut sau NU ??? am auzit ca sa deschis si unul la intrarea in bucuresti pe autostrada A1 ! a fost cineva acolo ??? as vrea sa merg maine 15.08 la unul din ele !!! aveti vreun sfat ?? :))

Trimiteţi un comentariu