Strandul Uverturii 2019

Strand Uverturii Bucuresti 2014

Strandul Uverturii 2019 (Str. Dreptatii nr. 12)

Strandul Uverturii, recent renovat, dispune de 1 bazin mare pentru adulti si o piscina pentru copii. Facilitati: gazon plaja, terasa, bar, restaurant, dusuri si cabine. Se poate ajunge cu tramvaiul 41 sau cu autobuzele 178 si 336.

Strandul ofera sezlonguri gratuite. Intrarea costa 20 de lei pentru adulti (Luni-Duminica), si 10 lei pentru copii.

Adresa: Str. Dreptatii nr. 12 / Sector 6
Tel.: 0763 600 304
Stranduri Romania, Bucuresti, Ungaria

Pe acest site puteti vedea descrierile tuturor strandurilor din Bucuresti in 2019 sau din Romania: Timisoara, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiesti. Tot noi va prezentam si cele mai bune Stranduri din Ungaria. Hai la strand!

13 comentarii to ''Strandul Uverturii 2019"

ADD COMMENT
 1. Nu este deschis. Cel mai probabi se va deschide la inceputul lunii iunie.

  RăspundețiȘtergere
 2. se deschide in weekend-ul 12\13-05-2012?

  RăspundețiȘtergere
 3. Si pana la urma cat o fi pretul ? ...
  Am vazut ca este 1O lei pt 2 persoane...
  20 lei pt adult si 10 pt copil...
  5 lei saptamanal si 10 lei in week-end ...
  PANA LA URMA CARE ESTE PRETUL ? ca vreau sa stiu si eu cu cati bani plec .. :|
  THX.

  RăspundețiȘtergere
 4. Exista doar doua tipuri de bilete, valabile in toate zilele saptamanii (de luni pana duminica). Pentru adulti - 20 lei, pentru copiii sub 14 ani - 10 lei.

  RăspundețiȘtergere
 5. Spuneti-mi, va rog, puteti posta mai multe poze de la acest strand? Nu stiu de ce e atat de enigmatic, nu am gasit pe google decat vreo 3 poze mici din care chiar nu inteleg cum arata strandul.. As vrea sa stiu de asemenea daca au si umbrele, sau doar sezlonguri. Multumesc!

  RăspundețiȘtergere
 6. Adevarul este ca da, e cam enigmatic acest strand. Nu am gasit nici noi alte fotografii. Umbrele nu sunt, in schimb sunt cativa copaci care te mai apara de soare, insa trebuie sa prinzi loc de dimineata la ei :).

  RăspundețiȘtergere
 7. Tocmai ce am fost acolo si este dezastruos. Niste scanduri pe post de sezloange murdare, 5 umbrele, 3 baldachine si o singura piscina. Este undeva intre blocuri, nu l-as recomanda si nu merita nici macar 10 lei pentru intrare.

  RăspundețiȘtergere
 8. Are dreptate Raluca, e foarte nasol, nu merita nici 20 de lei pt adulti abia 15 lei pt weekend e la alt strand mai ca lumea!

  RăspundețiȘtergere
 9. Cum pot ajunge? Punct de plecare Pantelimon (Sos. Pantelimon)

  RăspundețiȘtergere
 10. Sunt niste hoti! vand vouchere pe care scrie "intrare strand" si cand ajungi acolo ti se spune sa stai intr-un loc restrictionat, pe paturi de lemn, cu toate ca majoritatea sezlongurilor sunt libere (oricum nu au clienti).
  Niste nesimtiti!

  RăspundețiȘtergere