Strandul Copiilor (Vacaresti) 2019

strandul copiilor vacaresti bucuresti stranduri 2014

Strandul Copiilor - Vacaresti (Str. Pridvorului 25)


Strandul Copiilor detine parcare proprie, pazita, cu 150 de locuri. Are un bazin olimpic, pentru adulti, si patru bazine mici, pentru copii. Plaja e cu gazon. Baza sportiva include doua terenuri de volei pe nisip (gratuit), doua terenuri pentru fotbal sau tenis. Programul e de la 9.00 la 18.00, iar pretul biletului - 10 lei. Anul trecut (2011) a fost redeschis si toboganul acvatic.



Orar: 9.00 - 18.00.
Adresa: Str. Pridvorului nr. 25 / Sector 4
Tel: 021 330 72 07
Stranduri Romania, Bucuresti, Ungaria

Pe acest site puteti vedea descrierile tuturor strandurilor din Bucuresti in 2019 sau din Romania: Timisoara, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiesti. Tot noi va prezentam si cele mai bune Stranduri din Ungaria. Hai la strand!

5 comentarii to ''Strandul Copiilor (Vacaresti) 2019"

ADD COMMENT
  1. Nu este aceasta piscina de pe strandul copiilor (vacaresti).Piscinele lor sunt infecte,cu apa de culoarea celei din dambovita,piscina in sine arata deplorabil de parca se rupe,sunt canale mari pe fundul bazinului,iar inaltime nu este una foarte mare incat sa nu se ajunga la canal,sunt chestii ciudate in apa,apa este ingrozitor de rece si am fost intr-o zi caniculara tocmai pentru a ma racori dar nu am putut deoarece am platit 15 lei pentru intrare doar sa stau la soare..lucru pe care puteam sa il fac si intr-un parc sau in alta parte.NU recomand acest "strand" mai ales sa mergeti cu copii...Toaletele si "vestiare" care par foste mult ca mai au un pic si se darama pe tine.Este oribil,mai bine platesti 30 de lei si mergi la o piscina adevarata si unde te trateaza cat de cat omeneste.

    RăspundețiȘtergere
  2. Se va deschide cel mai probabil la inceputul lunii iunie. VOm anunta pe site.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am citit pe undeva ca s-a deschis toboganul. Nu, nu s-a deschis. E ruginit si ingradit.
    Pret L-V 10 lei
    S-D 15 lei
    Se inchiriaza si sezlonguri ,dar nu stiu la ce pret. Apa e albastra, curata si calda( am fost dupa ora 14) si nici nu a fost aglomerat. Sunt deschis aceleasi 3 bazine, ca acum 15 ani. Ala mic rotund, cel mijlociu cum intri in strand si ala mare.
    Te lasa sa intri cu produse de afara, dar au si ei ceva mai scum ce-i drept

    RăspundețiȘtergere