Strandul Titan Cara 2019

stranduri bucuresti titan cara stranduri 2014

Strandul Titan Cara 2019

Strandul Cara (Titan) se afla in apropierea Parcului Titan, pe bulevardul Nicolae Grigorescu. Este un strand cu traditie din sud-estul capitalei, cartierul Titan. Intrarea a ajuns sa coste 15 lei (in weekend) si 10 lei in timpul saptamanii.

E frecventat de foarte multe familii si numai la bazinul cu adancime de peste doi metri gasesti mai mult adolescenti/tineri. Aici gasesti multa verdeata, chioscuri de unde sa-ti iei de baut/ de mancare. Strandul este deschis non-stop, deci poti sa stai de dimineata pana seara (08:00 - 19:00) sau de la noapte pana dimineata (intre orele 21:00 si 05:00). Locul la sezlong costa 10 lei/zi.

Website: www.strandtitan.ro

Adresa: Parcul Titan, P-ta Nicolae Grigorescu / Sector 3
Tel: 0770.954.200, 0770.954.206, 0721.048.862

Stranduri Romania, Bucuresti, Ungaria

Pe acest site puteti vedea descrierile tuturor strandurilor din Bucuresti in 2019 sau din Romania: Timisoara, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiesti. Tot noi va prezentam si cele mai bune Stranduri din Ungaria. Hai la strand!

17 comentarii to ''Strandul Titan Cara 2019"

ADD COMMENT
  1. tocmai ieri 28.07.2011 am fost acolo ... am platit biletul frumos ca toti oamenii si tocmai ma apucam sa-l laud ( eram cu 2 tipe) cand, ne apropiem de bazinul mare si o pipitza ne zice ca este inchisa zona deoarece se curata bazinul :-| :-| sa-mi cada fata ... l-am intrebat pe tipul de la intrare de ce nu ne informeaza la intrare cand un bazin, in special cel mare, nu este accesibil, la care tipul, cu o imbecilitate tipica: "pai daca nu m-ati intrebat"

    am mai fost si anul trecut pe strandul asta si inafara de faptul ca era destul de curat si mare, ca spatiu mi-a mai placut ca avea multe puncte de mancare/bautura ... pana recent cand am aflat ca este adminstrat de un rrom si am inteles de ce sunt "smecheriile" astea asa perverse ... pacat ... eu unul nu o sa mai revin si pentru cei care vor sa se duca aveti grija sa-i intrebati pe molaii aia de la intrare daca au apa in bazine !! (penibil)

    il incadrez la categoria: DE EVITAT (duceti-va numai in cazul in care nu mai aveti absolut nici o alta optiune)

    RăspundețiȘtergere
  2. E frumos si bun ca e si noaptea,e singurul de altfel care e deschis noaptea din Bucuresti.Eu unul il recomand,n-am avut probleme de genul cum zice "daniel" dar nici lux nu e.E strict strand de cartier,vrei mai multe dute la piscina:).

    RăspundețiȘtergere
  3. Din cate stim noi, se deschide abia la sfarsitul lunii mai. Vom anunta pe site.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ok Va mulțumesc mult, va rog frumos sa ma țineți la curent aștept un răspuns din partea voastră :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Da. Strandul Titan Cara este deschis si are un program extins - 08:00 - 19:00 si 21:00 - 05:00 (aproape non-stop).

    RăspundețiȘtergere
  6. si daca vreu sa stau mai mult de ora 5 dimineatza am voie sau sunt invitat sa ies afara?

    RăspundețiȘtergere
  7. Poti sa stai, dar nu in apa. De la 5 la 8 se face curatenie, se clorifica si se schimba apa (nu zilnic).

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu va sfatuiesc sa NU va duceti la strandul Cara din Titan pentru urmatoarele motive:
    1. Unui prieten de al meu i s-a spus ca trebuie sa participe la activitatile gospodaresti deoarece nu are bilet... stiu stiu pare INCREDIBIL, dar cei ce nu au bilet asta tr sa faca altfel sunt loati la bataie si dati afara. Asta din cauza ca acolo intra numai tigani si copii de la un orfelinat din spatele strandului.
    2.Preturile alimentelor sunt incredibil de scumpe de ex. pt o sticla la 1L de Cola tre' sa dai 8,5 lei.
    3. Risti sa fii jefuit furat sau talharit motivele sunt tiganii si copii din orfelinate ce au allow pt asta.
    4.Sezlongurile sunt rupte, iar daca vrei sa stai pe iarba nu poti fiindca sunt rahati peste tot.
    5.Daca nu intrebi de dinainte sa cumperi bilet ce piscine sunt gata de uz, risti sa inoti intr-un bazin de copii cu apa de ti ajunge pana la calcai.
    6.Ai grija unde innoti, ca daca o piscina (cea a fiului de patron tigan)este a lui dar nimeni nu-ti spune risti sa iei bataie.
    7.Pe langa toate acestea, distractia ta va deveni un cosmar daca in jurul tau sunt numai tigani, te hartuiesc, te iau la misto, si pe langa astea tot vin pui de tigani sa vada daca e nesupravegheat rucsacul sau bunurile tale. Eu am patit-o am ramas fara 2 telefoane, fara tigari si fara bani. Dar cel mai grav E CA RAMAI FARA HAINE DACA AI VRE UN NIKE PE TINE SAU ALTCV. Deci astea sunt motivele pt care sa NU va duceti la strandul CARA.

    RăspundețiȘtergere
  10. Anul acesta cand se deschide strandul?

    RăspundețiȘtergere
  11. Singuru strand cu apa de ploaie in el

    RăspundețiȘtergere
  12. Strandul Cara este cel mai urat strand pe care l-am vazut pana acum. Aspectul general este de strand comunist sau foooooarte vechi. E de ajuns sa arunci o privire la cele doua bazine mari nefaiantate, vopsite in albastru si scorojite aproape in totalitate (ceea ce transforma culoarea in negru), ca sa-ti dai seama de dezastru. In plus, apa este rece ca gheata si nu se simte nici urma de clor sau ceva din aceasta gama...
    Piscina pt copii este extrem de mica si devine repede aglomerata, iar apa in doua ore este tulbure si murdara.
    Pretul mic de intrare - 10lei, respectiv 15 in weekend se justifica prin absenta sezlongurilor, pt care trebuie sa platesti 10, respectiv 15 lei si pt care esti obligat sa lasi actul de identitate drept garantie. Pt mine e o noutate sa nu am sezlog la piscina. In plus, copiii peste 4 ani platesc bilet intreg.
    Populatia...pestrita, fum gros de la gratar, miros pe masura...
    In concluzie, un strand de evitat! Nu mergeti la strandul Cara daca vreti sa nu va stricati ziua! e un strand...de trista amintire!

    RăspundețiȘtergere
  13. A fost acum 30 de ani frumos Strandul Cara

    RăspundețiȘtergere
  14. Pe ce data se deschide ștrandul Cara

    RăspundețiȘtergere