Strandul Tineretului - Strand de lux 2019

strandul tineretului 2014 strand de lux bucuresti

Strandul Tineretului 2019 - Strand de lux / imagini

Strandul Tineretului este cel mai modern strand din Bucuresti, fiind considerat un strand de lux renovat la standarde inalte. Deschis in anul 2010, are in incinta si club cu terasa de vara. Bazinele au fost imbracate in liner, iar doua dintre ele au fost unite, rezultand un bazin mare pentru copii si adolescenti. Plaja e tip gazon, apa e filtrata si clorinata. Dispune de dusuri, cabine, sezlonguri moderne.


Pretul unui bilet de intrare: 20 de lei in timpul saptamanii si 30 in weekend.

Strandul Tineretului 2019 ofera si cursuri de inot pentru copii si adulti.

Adresa: Str. Primo Nebiolo nr. 1 - P-ta Presei Libere / Sector 1, Bucuresti
Tel: 0732 668 844 / Website: http://strandul-tineretului.ro/Pagina de Facebook: http://www.facebook.com/strandultineretului

Stranduri in Bucuresti 2019 - Lista strandurilor din Bucuresti in 2019
Stranduri Romania, Bucuresti, Ungaria

Pe acest site puteti vedea descrierile tuturor strandurilor din Bucuresti in 2019 sau din Romania: Timisoara, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiesti. Tot noi va prezentam si cele mai bune Stranduri din Ungaria. Hai la strand!

7 comentarii to ''Strandul Tineretului - Strand de lux 2019"

ADD COMMENT
  1. Va recomand sa stati departe de acest strand, pentru ca:
    au UN singur bazin functional, cel de al doilea este destinat antrenamentelor de polo si inot - inaccesibil pentru noi
    in acel UNIC bazin functional intra si copii de sub 5 ani, eu chiar nu vreau sa fac baie in pipiul lor
    la intrare esti controlat de bautura si suc, nu ai voie nici cu apa in conditiile in care strandul nu este echipat cu fantani sau alta sursa de apa potabila
    Obligarea clientului sa cumpere produsele strandului la suprapret este ilegala.
    De asemenea este ilegala controlarea in bagaje, doar politia si doar in anumite circumstante poate proceda la perchezitie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si noi am fost in strand si nu a fost rau deloc. In bazinul mare nu aveau voie copiii, am intrat evident cu apa in geanta, si nu ne-a perhezitionat nimeni.

    E adevarat ca e cam scump, insa conditiile au fost bune. Un strand mai bun (dupa parerea noastra) e cel din Drumul Taberei.
    http://stranduri-bucuresti.blogspot.com/2011/03/strand-drumul-taberei.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu recomand strandul. Ne-am simtit foarte bine, desi era destul de aglomerat si o sa mai revenim aici.
    Localizarea pe harta, daca nu stiti cum sa ajungeti acolo:http://www.orasulm.eu/locuri/Piscina_Tineretului__2249

    RăspundețiȘtergere
  4. NU RECOMAND!!!
    De fiecare data cand am fost la acest strand era extrem de aglomerat, piscina este extinsa pe o suprafata destul de mare, dar apa foarte mica (pentru copii), nu ai unde sa inoti de copii mici si de echipa mica de polo care face antrenamente tot in piscina destinata publicului si cel mai important APA ESTE F MURDARA. dupa ce am vazut ce este in cursul saptamanii, nu m am mai dus decat in weekend cand era deschisa piscina olimpica unde nu era toata prostimea

    RăspundețiȘtergere
  5. E un strand foarte bun in pret intra si sezlongul si nu fac pipi copii ,stai acasa daca nu iti place si te lasa sa intri cu ce vrei si mancarea acolo este foarte buna ,e cel mai bun strand din Bucuresti!

    RăspundețiȘtergere
  6. cunosc strandul si sunt deacord cu majoritatea parerilor cine spune ca este bun fara nici un argument si mai este si arogant in afirmatii or este tamp or atatea poate

    RăspundețiȘtergere
  7. O amestecatura ca-n Romania! Nici strand public, nici club privat, Pentru ca probabil legea nu permite privatiarea la propriu,(fiind domeniu public) romanasul inventiv a facut o struto-camila: un strand pubic cu numele, si de fapt publicul (platitor de altfel) este tolerat in incinta, afacerile fiind cu totul altele! Respectul pentru public lipseste cu desavarsire, si luati aminte la personalul care deserveste: nu aveti senzatia ca-i deranjati cu prezenta dvs. acolo?? Nu aveti senzatia ca-si bat joc de voi? No problem! unora chiar le place!!
    Personal zic pas unor astfel de locuri!

    RăspundețiȘtergere